ნამუ – პირველი უმი, ვეგანური, სამარხვო, მცენარეულ ინგრედიენტებზე დაფუძნებული კონცეფციის სამზარეულო საქართველოში, 2016 წლიდან ჯანსაღი კვების პროპაგანდის სამსახურში. ჩვენი პროდუქტი – ცოცხალი, შენარჩუნებული ფერმენტებით, არ შეიცავს ცხოველურ ნაწარმს, გლუტენს (ხორბალს), შაქარსა და სუფრის მარილს.

ნამუ მუშაობს რამდენიმე მიმართულებით:

  1. კაფე ნამუ შალვა დადიანის 30-ში 12-დან 8 საათამდე
  2. ადგილზე მიტანის სერვისი – აირჩიეთ პროდუქცია ვებ მაღაზიიდან და ჩვენი კურიერი ადგილზე მოგიტანთ
  3. მასტერკლასები – ვატარებთ ონლაინ და ადგილზე დასასწრებ კლასებს სხვადასხვა თემაზე, შეამოწმეთ ჩვენი ღონისძიებების კალენდარი
  4. პოპ-აპ ღონისძიებები – ვაწყობთ ჯანსაღ სადილებს/ბრანჩებს სხვადასხვა ლოკაციებზე, შეამოწმეთ ჩვენი ღონისძიებების კალენდარი
  5. დეტოქსის უქმეები – შემოგვიერთდით გამაჯანსაღებელ გასვლით პროგრამებზე, შეამოწმეთ ჩვენი ღონისძიებების კალენდარი

ნამუს დამფუძნებელია ანა (ანუკი) ტიკარაძე. მას მიღებული აქვს განათლება ამერიკის საუკეთესო კულინარიულ სკოლაში, ასევე, გავლილი აქვს პრაქტიკა ინგლისში, გერმანიაში, ესპანეთში, ინდონეზიაში. პარალელურად არის პოზიტიური ფსიქოლოგიის დოქტორი და მუშაობს ბედნიერების ტექნიკების და ჯანსაღი კვების შესახებ ცნობადობის ამაღლებაზე.